Πέτσας για Ρουβίκωνα: Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν το γραφείο της Κεραμέως
Δριμεία επίθεση εναντίον του Ρουβίκωνα εξαπέλυσε την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, για την επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.
«Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων», ανέφερε ο κ. Πέτσας.
«Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή τη φασιστική ενέργεια», κατέληξε ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: INTIME
Photo 2/5
Πηγή: INTIME
Photo 3/5
Πηγή: INTIME
Photo 4/5
Πηγή: INTIME
Photo 5/5
Πηγή: INTIME
ΧΡΗΜΑ
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Έως πότε παρατείνεται η προθεσμία των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους
02:00
ΧΡΗΜΑ
Ποια προγράμματα θα υλοποιηθούν το 2026 για να ανοίξουν τα κλειστά ακίνητα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό - Όλες οι αλλαγές
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Αμερικανικός γρίφος η διάρκεια της εκεχειρίας και οι όροι του Ιράν για να επιστρέψει στο Ισλαμαμπάντ
23:54
ΚΟΣΜΟΣ