ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Πλακώθηκαν" Φάμελλος - Κεγκέρογλου

"Πλακώθηκαν" Φάμελλος - Κεγκέρογλου
EUROKINISSI

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στη Βουλή ο Σωκράτης Φάμελλος από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Βασίλη Κεγκέρογλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, με αφορμή τη συζήτηση εκπρόθεσμης τροπολογίας για την Επιτροπή Ανταγωνισμού που είχε κατατεθεί στο νομοσχέδιο για την κύρωση κοινοτικής οδηγίας.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου κατηγόρησε για τραμπουκισμό τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι τον απείλησε, λέγοντας του ότι «τώρα τώρα που θα βγούμε έξω θα σου δείξω εγώ». Αποκάλεσε τον βουλευτή «κυβερνητικό γλύφτη» με τον Σωκράτη Φάμελλο να μιλάει για απαράδεκτες προσωπικές προσβολές.

«Με απείλησε ο κ. Φάμελλος, τραμπουκίζοντας και δείχνοντας τον πραγματικό του εαυτό, λέγοντας μου ότι θα σου δείξω εγώ όταν βγούμε έξω. Απειλές στην αίθουσα αυτή από βουλευτές που σέβονται την ελεύθερη έκφραση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές», ανέφερε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που συνεχίζοντας στους ίδιους τόνους αποκάλεσε
τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «κυβερνητικό υποτελή βουλευτή».

«Με είπε θρασύδειλο, μου μίλησε με ιδιαίτερα προσβλητικό τρόπο, με είπε γλύφτη. Του είπα όταν βγούμε έξω να μου
εξηγήσει τι σημαίνει γλύφτης, αυτό είπα, δεν έχω κανέναν άλλο προσωπικό λόγο με τον κ. Κεγκέρογλου», είπε εν είδη απολογίας ο Σωκράτης Φάμελλος, προσθέτοντας πως θα φέρει το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ