ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολυτεχνείο 2019 - ΝΔ κατά Τσίπρα: Τουρίστας και στις διαδηλώσεις

Πολυτεχνείο 2019 - ΝΔ κατά Τσίπρα: Τουρίστας και στις διαδηλώσεις
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Με ένα καυστικό σχόλιο αναφέρθηκε την Κυριακή η Νέα Δημοκρατία στην παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο μπλοκ του κόμματος που συμμετείχε στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, στο πλαίσιο της 46ης επετείου για την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο.

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλέξης Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», σχολίασε το κυβερνών κόμμα.

Λίγο μετά τις 16:00 ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στην προσυγκέντρωση της καθιερωμένης πορείας για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Στην πορεία της 46ης επετείου, ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην πρώτη γραμμή μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν οι Ρένα Δούρου, Γιάννης Μπαλάφας, Γιάννης Βίτσας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τρύφωνας Αλεξιάδης, Θοδωρής Δρίτσας, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Τόσκας, Νίκος Βούτσης και άλλοι.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Facebook ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «Φέτος, έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί».

Ενώ κατέληξε: «Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Η απόφαση αυτή του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε αίσθηση, καθώς ποτέ στο παρελθόν πρώην πρωθυπουργός δεν συμμετείχε στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ