Κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός
Κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ο κρατικός προϋπολογισμός του 2020.
Η συζήτηση του στην αρμόδια Επιτροπή θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 25 έως και τις 28 Νοεμβρίου. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι ημερομηνίες συζήτησης και ψήφισής του από την Ολομέλεια της Βουλής.
Σύμφωνα πάντως, με τον Πρόεδρο του Σώματος, Κώστα Τασούλα, η συζήτηση του κορυφαίου νομοθετήματος της κυβέρνησης θα είναι και η τελευταία πριν τις εορτές των Χριστουγέννων.
Η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού παραδοσιακά λαμβάνει χαρακτήρα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
ΚΟΣΜΟΣ
Υποπτος για τζιχαντιστική προπαγάνδα 12χρονος στο Βέλγιο - Τι φοβούνται οι Αρχές
14:48
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 14 συλληφθέντες για την υπόθεση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων
14:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ: Πώς ένα χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν μπορεί να αποσταθεροποιήσει τους γείτονές του
14:40
ΕΛΛΑΔΑ
Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς σε ψητοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο - Αναζητείται ένας 39χρονος
14:40
ΚΟΣΜΟΣ