ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Τζανακόπουλου στον Μητσοτάκη για τον διορισμό Πατέρα

Σφοδρή επίθεση Τζανακόπουλου στον Μητσοτάκη για τον διορισμό Πατέρα
ΙΝΤΙΜΕ/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με σκληρή γλώσσα επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την υπόθεση του διορισμού του Κώστα Πατέρα στη διοίκηση του νοσοκομείου Καρδίτσας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήρισε ντροπή για την δημοκρατία τα όσα έχουν γίνει γύρω από το συγκεκριμένο διορισμό και όλα όσα είπε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο κ. Πατέρας.

«ΕΥΠ, ΕΡΤ, ΚΕΘΕΑ, ανιψιοί, κουμπάροι. Έχουμε δει πολλά όμως με την περίπτωση των διοικητών νοσοκομείων, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Το ρουσφέτι αποδίδεται ευθέως στον κ. Μητσοτάκη. Ο για μία μέρα διοικητής το είπε ευθαρσώς, αγόρασε τις ψήφους του κ. Πατέρα με αντάλλαγμα μια θέση διοικητή σε νοσοκομείο. Πουλάει το κράτος ως λάφυρο, να τον χαίρεστε. Πρόκειται για ντροπή στη δημοκρατία. Έπρεπε να είχε πάρει θέση, διότι διαφορετικά θα αναδειχθεί στον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της σύγχρονης ιστορίας. Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Οφείλει μια εξήγηση ο κ. Μητσοτάκης, είναι έκθετος προσωπικά», ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Γελάω με την κατάντια σας», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ