ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αδειάζει» η Κουμουνδούρου τον Πολάκη για την Αγαπηδάκη

«Αδειάζει» η Κουμουνδούρου τον Πολάκη για την Αγαπηδάκη
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Αδειάζει και η Κουμουνδούρου τον Παύλο Πολάκη για τις αναρτήσεις του σχετικά με τη συντονίστρια για τα ασυνόδευτα Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου επικρατεί οργή και δυσαρέσκεια για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος μάλιστα δεν ανακαλεί την τοποθέτησή του, όπως δήλωσε με νέα παρέμβασή του στο Facebook.

Μάλιστα, αναμένεται ότι το άδειασμα θα πάρει τη μορφή ανακοίνωσης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι στην ψυχιατρικοποίηση

Ήδη, ο Πάνος Λάμπρου μέλος του ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του Τομέα Δικαιωμάτων έγραψε στο Facebook ότι:

«Και άλλες φορές έχουμε πει, εμείς από τον τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι λέξεις που ενίοτε χρησιμοποιούμε δεν είναι ουδέτερες, έχουν χρώμα, άποψη, όχι πάντα αυτή που θα θέλαμε. Και μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να "ψυχιατρικοποιούν" κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου. Λες και δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας».

Τι είπε ο Πολάκης

Υπενθυμίζεται ότι πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε σχολιάσει παλιότερο υβριστικό άρθρο της Ειρήνης Αγαπηδάκη ως εξής:

«Από τη "μελέτη" του πονήματος φαίνεται πως το πρόβλημα της είναι βαριά ψυχωσική συνδρομή (και όχι απλή νεύρωση) που χρήζει μακράς νοσηλείας σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα. Παιδικά τραύματα, κακοποίηση, στέρηση, ανικανοποίητες επιθυμίες;;; Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο η στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς απο την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά...»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ