Με διάταξη νόμου ο καθορισμός του αριθμού τηλεοπτικών αδειών
Με διάταξη νόμου, η οποία θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια θα καθοριστεί ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών, όπως σημειώνεται στην τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.
Στην αιτιολογική έκθεση επισημαίνεται, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση επιβάλλεται προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ο διαγωνισμός «για την αδειοδότηση των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης και να δημοπρατηθούν το συντομότερο δυνατό, οι σχετικές άδειες».
Τονίζεται, επίσης, ότι λήφθηκε υπόψη η αδυναμία συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και το γεγονός ότι η προθεσμία των προς χορήγηση δημοπρατούμενων αδειών έληξε στις 31.12.2015.
ΣΠΟΡ
Ο Άγγελος Παπανικολάου νέος πρόεδρος της ΕΟΚ στη «σκιά» του Basketgate
19:00
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ για Ιράν: «Δεν θα υπάρξει αεροπορική επιδρομή σήμερα»
18:50
ΚΟΣΜΟΣ
Διαδηλώσεις στην Αλβανία: Με πέτρες απαντούν οι φοιτητές στο κάλεσμα διαλόγου του Ράμα
18:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΠΑ υπέρ Ελλάδας: Προκλητική η κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
18:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ