ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για τα τρικάκια στον Χρυσοχοΐδη: Να μπει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές

Πέτσας για τα τρικάκια στον Χρυσοχοΐδη: Να μπει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές
INTIME NEWS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης αναφορικά με το επεισόδιο που προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ομάδα νεαρών πέταξε τρικάκια έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Αντιδημοκρατικές ενέργειες, όπως η σημερινή στο σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, δεν πτοούν την κυβέρνηση», επισήμανε ο κ. Πέτσας.

«Πολύ περισσότερο δε όταν το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την απαίτηση των πολιτών να μπει τέλος σε αυτές τις τραμπούκικες συμπεριφορές», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων, πραγματοποιώντας ασφαλή διέλευση και χωρίς να θέλουν να δημιουργήσουν επεισόδια και ένταση, πέταξαν έξω από το σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τρικάκια, τα οποία αναφέρονταν σε πρόσφατη κατάληψη κτηρίου που είχε εκκενωθεί από αστυνομικούς.

Οι νεαροί, μετά τη σύντομη διαμαρτυρία τους, αποχώρησαν από το σημείο, ενώ οι αστυνομικοί του υπουργού βρίσκονταν στις θέσεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ