Διήμερη επίσκεψη Μητσοτάκη στο Λονδίνο: Τι θα πει στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταβαίνει το βράδυ στο Λονδίνο όπου αύριο και μεθαύριο (3-4 Δεκεμβρίου) θα λάβει μέρος στην επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, για τα 70 χρόνια της Συμμαχίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη στο Λονδίνο, την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, έχει ως εξής:
- Στις 12:00 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με διεθνείς επενδυτές.
- Στις 19:15 ώρα Ελλάδας ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, θα παραστεί σε δεξίωση που παραθέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους ηγέτες του ΝΑΤΟ στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ.
- Στις 21:30 ώρα Ελλάδας ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του θα παρακαθίσουν σε δείπνο στην πρωθυπουργική κατοικία (Downing Street) που παραθέτει ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον.
Όπως είχε δηλώσει από τη Μαδρίτη ο πρωθυπουργός, θα θέσει επί τάπητος κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου Κορυφής, το θέμα των τουρκικών προκλήσεων.
ΚΟΣΜΟΣ
Φρουροί της Επανάστασης: «Ελέγχουμε τα Στενά του Ορμούζ - Κίνδυνος για τα πλοία που διέρχονται»
07:58
TECH
MWC Barcelona: οι Ευρωπαίοι πάροχοι προειδοποιούν την ΕΕ ότι εμποδίζει τις επενδύσεις
07:55
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το (μη) σχέδιο για το μέλλον του Ιράν
07:45
TECH
Επιστήμονες δημιούργησαν τον μικρότερο QR κώδικα του κόσμου, που δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι
07:40
ΚΟΣΜΟΣ