Τι είπε στη Βουλή ο Αποστόλου για τα επεισόδια στην Agrotica
Ο Βαγγέλης Αποστόλου μίλησε για μεμονωμένα άτομα που έφθασαν στην έκθεση και «έχουμε δει και σε άλλες περιοχές», καθώς και ότι οι Έλληνες αγρότες είναι άνθρωποι του μόχθου.
«Οι Έλληνες αγρότες δεν έχουν καμία σχέση με τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε σε παρέμβασή του στη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, αποφεύγοντας να αναφερθεί σε «δεξιά» και «ακροδεξιά»
στοιχεία που υποκίνησαν τα έκτροπα στην Agrotica.
Ο Βαγγέλης Αποστόλου μίλησε για μεμονωμένα άτομα που έφθασαν στην έκθεση και «έχουμε δει και σε άλλες περιοχές», καθώς και ότι οι Έλληνες αγρότες είναι άνθρωποι του μόχθου.
Επανέλαβε το προσκλητήριο διαλόγου που τους απηύθυνε ο πρωθυπουργός για όλα τα θέματα, τόσο το φορολογικό όσο και το ασφαλιστικό, το οποίο –όπως είπε- δεν δημιουργεί προβλήματα βιωσιμότητας στους αγρότες.
Live εικόνα από τον Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νίκαια: Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Γιώργο Μαζωνάκη
12:47
Πάολα, Πετρέλης, Βέρτης, Οικονομόπουλος: Όλοι στη Νίκαια για το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη
12:36
Γιώργος Μαζωνάκης: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το χώρο όπου έγινε η πλασμαφαίρεση
12:33
Παπασταύρου: Έρχεται ο θεσμός της αυτοκατανάλωσης για εξοικονόμηση ενέργειας - Πώς θα λειτουργεί
12:25