ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέντε στελέχη του ΚΙΝΑΛ διέγραψε η Φώφη Γεννηματά

Πέντε στελέχη του ΚΙΝΑΛ διέγραψε η Φώφη Γεννηματά
ΙΝΤΙΜΕ

Στη διαγραφή πέντε στελεχών του κινήματος προχώρησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά, με το αιτιολογικό ότι κατεβαίνουν με αντίπαλο ψηφοδέλτιο (με την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ) για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις 15 Δεκεμβρίου.

Οι διαγραφέντες είναι οι Ψυχογιός Παναγιώτης (ΚΠΕ), Κανακουσάκης Κώστας (Ηράκλειο), Πουλής Γιώργος (Κέρκυρα), Λαμπράκης Γιώργος (Ηράκλειο) και Νταγιάννης Αιμίλιος (Λάρισα).

Είχε προηγηθεί επιστολή του Κώστα Παπαδημητρίου επικεφαλής της παράταξης στο Οικονομικό Επιμελητήριο, προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ με την οποία ζητείται από τη Φώφη Γεννηματά μηδενική ανοχή.

Ολόκληρη η επιστολή για τη διαγραφή των πέντε


Γνωρίζετε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Παράταξή μας στο Οικονομικό Επιμελητήριο προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος του και να ενισχυθεί η παρέμβασή μας στον επιστημονικό αυτό φορέα στο πλαίσιο της συνδρομής μας για την πορεία της χώρας με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη αλλά και την διασφάλιση των δυνατοτήτων και των δικαιωμάτων των μελών του ΟΕΕ.

Β. Την προσπάθεια αυτή αντιστρατεύονται μέσω της ένταξής τους στην παράταξη και στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συριζα συγκεκριμένοι σύντροφοι όπως:

1) Ψυχογιός Παναγιώτης (ΚΠΕ) 2) Κανακουσάκης Κώστας (Ηράκλειο) 3) Πουλής Γιώργος (Κέρκυρα) 4) Λαμπράκης Γιώργος (Ηράκλειο) 5) Νταγιάννης Αιμίλιος (Λάρισα)

Τα μηνύματα και η απαίτηση όλων των στελεχών μας που ενεργοποιούνται στην προσπάθεια της παράταξής μας είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα και να δοθεί ένα μήνυμα επαίνου στη συνέπεια στη παράταξη και καταδίκης για όσους εντάσσονται στις αντίπαλες παρατάξεις. Παρακαλώ λοιπόν για τις άμεσες ενέργειες σας σύμφωνα τόσο με το καταστατικό του Κινήματος Αλλαγής, όσο και του ΠΑΣΟΚ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ