Ψήφος αποδήμων: Αναμένεται ρεκόρ θετικών ψήφων
Ρεκόρ θετικών ψήφων αναμένεται να συγκεντρώσει το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων που εισάγεται την Τετάρτη προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, φαίνεται εξαιρετικά πιθανό το νομοσχέδιο να στηριχθεί από 291 βουλευτές, με μόνον εκείνους του ΜέΡΑ 25 να καταψηφίζουν.
Στην αρμόδια Επιτροπή, όπου ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του, έκκληση στους Έλληνες του εξωτερικού να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, απηύθυνε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Όσο πιο πολλές χιλιάδες κάνουν αίτηση για να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους και όσο περισσότεροι πάνε για να ψηφίσουν, όσο θα αυξηθεί η πίεση προς όλα τα κόμματα ότι πρέπει να αρθούν όλες οι διακρίσεις και όλοι οι περιορισμοί», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, κάνοντας παράλληλα, γνωστό ότι ο ελάχιστος αριθμός εγγεγραμένων στους εκλογικούς καταλόγους για τη λειτουργία ενός εκλογικού τμήματος, είναι 40.
SPONSORED
Adriatique: Εντυπωσιακό μουσικό experience στην Αθήνα – Live visuals και δυνατά beats από την Allwyn
10:22
Στον Άρειο Πάγο σήμερα στις 12 ο Τσίπρας - Καταθέτει την ιδρυτική διακήρυξη
10:20
Αναδρομικά 2024: Άνοιξαν οι τροποποιητικές δηλώσεις - Ποιους αφορά
10:16
Χατζηδάκης: Να προχωρήσουμε στον δρόμο της εθνικής ευθύνης - «Καρκίνωμα» ο λαϊκισμός
10:05