ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για την επίθεση σε επιχείρηση του Ρωμανού: Κανείς μας δεν εκφοβίζεται

ΝΔ για την επίθεση σε επιχείρηση του Ρωμανού: Κανείς μας δεν εκφοβίζεται
ΙΝΤΙΜΕ/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Οι επιθέσεις τραμπούκων με στόχο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται. Ας μη ματαιοπονούν. Η απάντηση είναι ίδια, κανείς μας δεν εκφοβίζεται», διαμηνύει η Πειραιώς, σχετικά με τις υλικές ζημιές που σημειώθηκαν σε επιχείρηση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, κατά τη διάρκεια του μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε περιοχές της Αττικής, τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

«Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εντείνουν την αταλάντευτη προσήλωση μας στη διαρκή μάχη κατά της ανομίας», τονίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Υπευνθυμίζεται ότι άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο καφετέριας στην οδο Διονύσου στην Κηφισιά, ιδιοκτησίας του κ. Ρωμανού, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές

Εκρηκτικός μηχανισμός από γκαζάκια τοποθετήκε επίσης στο αυτοκίνητο αστυνομικού στο Χαλάνδρι, ο οποίος είναι προϊστάμενος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά μικρής έκτασης και ζημιές στο όχημα.

Σχεδόν ταυτόχρονα, τοποθετήθηκαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, όπου μένει ο δημοσιογράφος και αστυνομικός συντάκτης, Θεοδόσης Πάνου, προκαλώντας επίσης φθορές στην είσοδο της πολυκατοικίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ