Αβραμόπουλος για Novartis: Λογαριασμοί και καταθέσεις μου έχουν δηλωθεί και ελεγχθεί
«Το σύνολο των λογαριασμών μου και καταθέσεων έχουν δηλωθεί και έχουν ελεγχθεί. Και τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς, Ιωάννης Αγγελής Ιωάννης Αγγελής στην Βουλή». Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση Νovartis.
Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος κάνει λόγο για «διαστρέβλωση των αληθινών γεγονότων», καθώς και για «φημολογία, μέρος μιας απελπισμένης προσπάθειας μπροστά στην καθημερινά αποκαλυπτόμενη σκευωρία και την κατάρρευση της, η οποία απέτυχε στον ανίερο σκοπό της να συκοφαντήσει και να σπιλώσει κόμματα και πολιτικούς».
Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου:
«Επειδή η σκόπιμη διαστρέβλωση και παραποίηση των αληθινών γεγονότων που συνδέονται με τον φοιτητικό λογαριασμό του γιου μου, τυγχάνει εκμετάλλευσης ως μέρος μιας άθλιας σκευωρίας, που ήδη κατέρρευσε, ως εκ του περισσού και διευκρινιστικά ενημερώνω ότι:
1. Δεν διαθέτω προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία παρά μόνον τον λογαριασμό μου στο Βέλγιο, όπου τα τελευταία πέντε χρόνια μου κατέβαλλαν τους μισθούς μου και κάλυπτα έξοδα διαβίωσης και υποστήριξης της οικογένειάς μου.
2. Το σύνολο των λογαριασμών μου και καταθέσεων έχουν δηλωθεί και έχουν ελεγχθεί. Και τα γνωρίζουν οι αρμόδιοι Εισαγγελείς, όπως ενόρκως κατέθεσε ο Εισαγγελέας Αγγελής στην Βουλή.
3. Όλα δείχνουν ότι αποτελεί και αυτή η φημολογία μέρος μιας απελπισμένης προσπάθειας μπροστά στην καθημερινά αποκαλυπτόμενη σκευωρία και την κατάρρευση της, η οποία απέτυχε στον ανίερο σκοπό της να συκοφαντήσει και να σπιλώσει κόμματα και πολιτικούς.
Όποιοι τυχόν επιμένουν να επαναλαμβάνουν συκοφαντίες εναντίον μου, διαπράττουν απλά αθλιότητες ανάξιες περαιτέρω απάντησης».
Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Πληροφορίες ότι ο Δήμας ζητά μες στην ημέρα την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ μετά το πόρισμα
13:25
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύονται οι αρχαιότητες της «Οικίας Κοκοβίκου» στην Πλάκα (pics)
13:22
Πώς η Ευρώπη προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία - Όλο το παρασκήνιο
13:20
Ξεκίνησε η πορεία των ταξί προς το υπουργείο Μεταφορών με καπνογόνα και κόρνες
13:19