ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Απαράδεκτο το «λεωφορείο μόνο για πρόσφυγες»

ΚΚΕ: Απαράδεκτο το «λεωφορείο μόνο για πρόσφυγες»
ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

Την απόφαση της διοίκησης του Δήμου Δέλτα να υπάρξει, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΘ, ξεχωριστό δρομολόγιο μόνο για τους πρόσφυγες που διαμένουν στο στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» στα Διαβατά καταδικάζει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του.

Το ΚΚΕ μιλάει για «απαράδεκτη ενέργεια, η οποία χαϊδεύει αυτιά φασιστών και ακροδεξιών, εντείνει τις ρατσιστικές αντιλήψεις, και μόνο για πανηγυρισμούς δεν είναι» και σημειώνει ότι ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, είχε προεκλογικά την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ.

«Για τη μεγάλη ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής με τα λεωφορεία δεν φταίνε οι πρόσφυγες, αλλά η διαχρονική πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων που έχει υποβαθμίσει την αστική συγκοινωνία. Την κατάσταση αυτή δεν τη βιώνουν μόνο οι κάτοικοι των Διαβατών, αλλά και οι κάτοικοι όλης της Θεσσαλονίκης. Ανακούφιση μπορεί να δώσει μόνο μια νέα γραμμή που θα εξυπηρετεί και τους πρόσφυγες και τους κατοίκους των Διαβατών περνώντας από τη δομή φιλοξενίας και τα Διαβατά με τερματικό σταθμό στο κέντρο της πόλης», υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ