ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ιδού τα πτυχία μου»: Απάντηση Στεφανή για τους τίτλους σπουδών του (pics)

«Ιδού τα πτυχία μου»: Απάντηση Στεφανή για τους τίτλους σπουδών του (pics)
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS

Τη δική του απάντηση σε ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τους τίτλους σπουδών του έδωσε ο Αλκιβιάδης Στεφανής, τονίζοντας ότι «η λάσπη και οι αθλιότητες» δεν τον αγγίζουν ούτε τον πτοούν την ώρα που χειρίζεται κρίσιμα θέματα για την πατρίδα.

«Και για τους εκ του πονηρού ερωτώντες, ιδού τα πτυχία μου (επισυνάπτονται)» τονίζει ο κ. Στεφανής, και συμπληρώνει: «Σε ό,τι αφορά στο πρώτο, ήταν ομαδικό πρόγραμμα σπουδών του ΥΠΕΘΑ για τη Διαχείριση Κρίσεων.

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο, ήμουν ο μοναδικός Έλληνας Αξιωματικός τη χρόνια 2008-2009 λόγω του ότι αρίστευσα στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, αποφοιτώντας πρώτος και σύμφωνα με τις διαδικασίες, ως επιβράβευση και πληρώντας όλα τα υπόλοιπα στοιχεία επιλέχθηκα από το Συμβούλιο. Κατά τις εκεί σπουδές μου, εκτός της Ακαδημαϊκής μου αριστείας, ήμουν ο Πρόεδρος της επιτροπής Ηθικού του Πανεπιστημίου».

Στην ανακοίνωσή του, ο υφυπουργός τονίζει πως ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Διακεκριμένος Απόφοιτος και βραβεύτηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

thumbnail PHOTO 2019 12 17 10 48 50

Πέτσας: «Ανήθικη επίθεση»

Στην αντεπίθεση πέρασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, που σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «ανήθικη επίθεση».

«Επίθεση σε ποιον; Σε έναν άνθρωπο που υπηρέτησε επί 4 δεκαετίες τον Ελληνικό Στρατό και τίμησε το εθνόσημο. Σε έναν διακεκριμένο αξιωματικό που εξελίχθηκε στην ιεραρχία του Στρατού και έγινε Αρχηγός ΓΕΣ. Τοποθετήθηκε μάλιστα σε αυτή τη θέση, λόγω των αδιαμφισβήτητων προσόντων του, από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Σε έναν άνθρωπο που επωμίζεται τώρα ένα εθνικά κρίσιμο έργο, αυτό του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και του Εθνικού Συντονιστή για την αντιμετώπιση και διαχείριση του μεταναστευτικού/προσφυγικού ζητήματος ως επικεφαλής του Ενιαίου Φορέα Επιτήρησης Συνόρων» τονίζει ο κ. Πέτσας, και συμπληρώνει:

«Επίθεση γιατί; Για να υπονομευθεί η εθνική ομοψυχία σε μια κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα; Για να υπονομευθεί το έργο που έχουμε αναλάβει, κατ’ απαίτηση όλων των Ελλήνων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα; Μάταιος κόπος. Με την Ελλάδα ενωμένη, η κυβέρνηση προχωρά αταλάντευτα το έργο της με γνώμονα την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και την ευημερία των Ελλήνων».

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στο ζήτημα και κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών.

ΣΥΡΙΖΑ για Στεφανή: Πόση fake αριστεία θα αντέξει ο κ. Μητσοτάκης;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ