ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης της δήθεν αριστείας επιβραβεύει το ψέμα και την απάτη
Συνέχεια δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπαράθεση για το αν ο Αλκιβιάδης Στεφανής διαθέτει όντως τα πτυχία που αναφέρονται στο βιογραφικό του.
Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Αφού ο κ. Μητσοτάκης έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να καλύψει τον κ. Διαματάρη για το πλαστό βιογραφικό του, για να τον αποπέμψει μόνο όταν αποκαλύφθηκε η παράνομη συμμετοχή του σε εταιρίες, από χθες καλύπτει και τον κ. Στεφανή, που βάφτισε MBA ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης σεμιναρίου από ΜΚΟ!»
Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Το πρόβλημα δεν είναι αν και ποιους τίτλους σπουδών διαθέτουν οι δήθεν "άριστοι" της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το πρόβλημα είναι πως ψεύδονται και εξαπατούν. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης της δήθεν αριστείας επιβραβεύει το ψέμα και την απάτη».
Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία
19:59
Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους στο Ηράκλειο Κρήτης
19:49
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28