ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεργάζονται συνδικαλιστές ΝΔ-ΧΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεργάζονται συνδικαλιστές ΝΔ-ΧΑ
ΕUROKINISSI

Συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής με στόχο να τορπιλίσουν τον διάλογο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ώρες μετά την ένταση που επικράτησε στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε ομιλία του υφυπουργού Εωτερικών Δημήτρη Μάρδα και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου.

Αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να πιαστούν "στα χέρια" με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό», αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση της και υπογραμμίζει ότι «οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χ.Α», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε την άμεση απάντηση της Νέας Δημοκρατίας:

«Μετά τις 10 Ιανουαρίου ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται.

Ξεκίνησε με προσωπικές επιθέσεις στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Συνέχισε με γκρίζες διαρροές και ύβρεις.

Σήμερα κατεβαίνουν ακόμα ένα σκαλί. Επιχειρούν να ταυτίσουν την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με το φασιστικό μόρφωμα της Χ.Α. Ο πανικός τους χτυπάει κόκκινο.

Ως η μετριοπαθής, δημοκρατική και μεταρρυθμιστική δύναμη της χώρας δε θα τους ακολουθήσουμε.

Την κατηφόρα τους την κρίνουν οι πολίτες που δεινοπαθούν από την πολιτική τους ανεπάρκεια».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου που ακολούθησε τη ματαίωση των εγκαινίων της έκθεσης Agrotica πως στα επεισόδια «φαίνεται να πρωτοστατούν ή να υποκινούν προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς, αλλά και της ακροδεξιάς».

Διαβάστε ακόμα:

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Ένταση σε ομιλία του Δ. Μάρδα στη Θεσσαλονίκη

Μπλόκο στον Κουρουμπλή επεφύλασσαν οι αγρότες της Κρήτης

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ