ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικοί κύκλοι για Διαματάρη: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Τσίπρα

Κυβερνητικοί κύκλοι για Διαματάρη: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κύριε Τσίπρα
INTIME NEWS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Σφοδρή κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραίτηση του Αντώνη Διαματάρη, ασκούν την Παρασκευή κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την κίνηση του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών να παρουσιάσει το επίσημο έγγραφο από το Πανεπιστήμιο Columbia.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το έγγραφο αυτό «πιστοποιεί ότι είχε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που απαιτούνται για την απόκτηση MBA».

«Ήταν ακριβής, λοιπόν, η δήλωσή του ότι σπούδασε στο Columbia παρότι δεν προσήλθε να παραλάβει το πτυχίο του. Ο ίδιος για λόγους ευθιξίας κι επειδή αμέλησε να αποχωρήσει έγκαιρα από τη θέση διευθύνοντος συμβούλου, υπέβαλε την παραίτησή του», σχολιάζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

«Έχουν άραγε κάποιο σχόλιο για το επίσημο έγγραφο του Columbia, ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσαν να τον κανιβαλίσουν; Θα του ζητήσουν συγγνώμη για όσα ψέματα είπαν εις βάρος του;», διερωτώνται οι ίδιοι κύκλοι.

Καταλήγουν δε: «Με την παρουσίαση του σημερινού εγγράφου κλείνει ένας κύκλος, με τη λάσπη να επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν. Ας το καταλάβουν. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε όταν κυβερνούσαν εκείνοι, για τα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Η λέξη ευθιξία μπορεί να είναι άγνωστη για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως για τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Τσίπρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ