Κάιρο: Πενταμερής συνάντηση Ελλάδας, Αιγύπτου, Κύπρου, Γαλλίας και Ιταλίας την Τετάρτη
Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου θα συναντηθούν στο Κάιρο οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας, της Κύπρου, της Αιγύπτου, της Γαλλίας και της Ιταλίας.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη, καθώς και θέματα ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η συνάντηση αυτή έρχεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή, καθώς κλιμακώνεται η αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου μετά και την ανακοίνωση του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πως η χώρα του ξεκίνησε την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στην Λιβύη, με σκοπό την ενίσχυση της κυβέρνησης Εθνικής Συμφιλίωσης, στην Τρίπολη υπό τον πρωθυπουργό, Φαγέζ αλ Σάρατζ.
Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία των αιτήσεων
06:00
Τσουχτερά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Ποιες είναι οι νέες ποινές
05:00
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00