Σε αλλαγές και ανασυγκρότηση με νέα πρόσωπα προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Σε μια σειρά αλλαγών προσώπων και ανασυγκρότησης στις γραμματείες προχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ως σύμβουλό του για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής και Υπεύθυνο Παρακολούθησης του Γ’ Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής όρισε τον Στυλιανό Πέτσα.
Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε τη σύσταση Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων όπου ορίζει γραμματέα τον Νικόλαο Κωστόπουλο.
Η Γραμματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα με γραμματέα τον Θεόδωρο Κόλλια, έρχεται να αντικαταστήσει την Γραμματεία Μισθωτών και Επιστημονικών Φορέων.
Η Γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος, έρχεται να αντικαταστήσει τον Τομέα Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος και γραμματέας ορίζεται η Ζωή Ράπτη.
Με άλλες αποφάσεις του κ. Μητσοτάκη, ορίζονται:
Γραμματέας στη Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, η κυρία Μαρία Συρεγγέλα.
Γραμματέας στη Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βασίλειος Ξυπολυτάς.
Γραμματέας στη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Ιωάννης Σμυρλής.
Γραμματέας στη Γραμματεία Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεώργιος Σταμάτης.
H ανακοίνωση του Λιμενικού για την τραγωδία στην Χίο
08:10
Vestitel: Επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ και επέκταση της παρουσίας της στην Ελλάδα
08:07
Ρομπότ εξερευνούν σήραγγες λάβας για να εξασφαλίσουν μελλοντικά καταφύγια στη Σελήνη και τον Άρη
08:01
«Τίποτα δεν άλλαξε στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο της Ρενέ Γκουντ», λένε τα αδέλφια της στο Κογκρέσο
08:00