«Πυρά» Ραγκούση για τα Εξάρχεια: Έξι μήνες αστυνομικών θεατρινισμών
«Η περιγραφή από τους ίδιους τους κατοίκους των Εξαρχείων της δυσώδους καθημερινότητάς τους, αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της μοναδικής αλήθειας», αναφέρει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης, ύστερα από επιστολή κατοίκων στα Εξάρχεια για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.
Ο κ. Ραγκούσης σημειώνει ότι η αλήθεια «όπως τη ζουν και την περιγράφουν οι ίδιοι» οι κάτοικοι, είναι: «Αύξηση της εγκληματικότητας, αύξηση της παραβατικότητας, ναρκομαφίες όπως τις ονομάζουν. Ούτε νόμος, ούτε τάξη, ούτε άβατο για τις εγκληματικές συμμορίες».
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «αυτά είναι τα πραγματικά Εξάρχεια του κ. Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη μετά από 6 μήνες πολιτικής αστυνομικών θεατρινισμών κι όχι ουσιαστικής πολιτικής ασφάλειας».
«Θερμικές παγίδες» τα ελληνικά σπίτια τα καλοκαίρια - Θερμοκρασίες έως και 38 βαθμούς
15:10
Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
14:56
Μάρω Κοντού: Πώς το κορίτσι από το Κουκάκι έγινε η απόλυτη σταρ του κινηματογράφου
14:51
Σπάτα: Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από ΙΧ - Επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο
14:51