ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: Έστειλε η κυβέρνηση στον Συνήγορο του Πολίτη τον φάκελο της υπόθεσης Ινδαρέ;

Ραγκούσης: Έστειλε η κυβέρνηση στον Συνήγορο του Πολίτη τον φάκελο της υπόθεσης Ινδαρέ;
ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ερώτημα προς την κυβέρνηση θέτει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης σχετικά με την υπόθεση Ινδαρέ, ο οποίος συνελήφθη με τους δύο του γιους σε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στο Κουκάκι τον Δεκέμβριο του 2019. 

«Έστειλαν στον Συνήγορο του Πολίτη τον φάκελο της υπόθεσης Ινδαρέ, όπως όφειλαν και όπως εδώ και ένα μήνα είχαν ανακοινώσει πως θα πράξουν; Εάν ναι, τότε ποια ημερομηνία ακριβώς και με ποιον Αριθμό Πρωτοκόλλου έγινε αυτό;» είναι το ερώτημα του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη.

Αυτό το ερώτημα θέτει προς την κυβέρνηση ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει πως «προφανώς, σε περίπτωση που ακόμη δεν έχουν αναθέσει στο Συνήγορο του Πολίτη τον έλεγχο της υπόθεσης ως όφειλαν, τότε θα έχει με αδιαμφισβήτητο τρόπο αποκαλυφθεί η κυβερνητική μεθόδευση κατάλυσης βασικών υποχρεώσεων και κανόνων που συγκροτούν το κράτος δικαίου στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρει ο κ. Ραγκούσης, θέτει την παραπάνω ερώτηση «ως απάντηση στις πολιτικές συκοφαντίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του κ. Χρυσοχοΐδη προσωπικά, καθώς και στις συστηματικές τους μεθοδεύσεις για να συγκαλύψουν τις βαρύτατες πολιτικές τους ευθύνες σχετικά με τον τρόπο με τον όποιο καθοδηγούν την Ελληνική Αστυνομία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ