ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΜέΡΑ25: Η Μάγδα Φύσσα θεώρησε τιμητική την πρότασή μας

ΜέΡΑ25: Η Μάγδα Φύσσα θεώρησε τιμητική την πρότασή μας
ΙΝΤΙΜΕ/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Η Μάγδα Φύσσα θεώρησε την πρότασή μας τιμητική, και μας ευχαρίστησε για αυτήν, μας τιμά. Το ότι δεν την αποδέχθηκε την τιμά και επιβεβαιώνει ότι οι αγωνιστές δεν αγωνίζονται για τα αξιώματα και, για αυτό, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για ένα συμβολικό αξίωμα όπως η Προεδρία της Δημοκρατίας», απαντά το ΜέΡΑ25, στα σχόλια και τις αντιδράσεις για την πρόταση του κόμματος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος επισημαίνεται ότι το ΜέΡΑ25, «όπως είπε ο Γραμματέας μας», κρίνει ότι «δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα εναντίον της μισαλλοδοξίας, της διχόνοιας και του αυταρχισμού από τη Μάγδα Φύσσα».

Βέβαια, όπως ακόμα δήλωσε, «το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη να προωθήσει την υποψηφιότητά της» - και για αυτό πρότεινε σε βουλευτές άλλων κομμάτων να την υποστηρίξουν ώστε «να δοθεί ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού».

Μάγδα Φύσσα: Δεν ήμουν ενήμερη για την πρόταση Βαρουφάκη

Την ίδια στιγμή, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «δεν μας εξέπληξε η αντίδραση εκείνων που επιλέγουν πρόσωπα συστημικά με στόχο να ακυρώσουν το κάλεσμα για ενότητα εναντίον της μισαλλόδοξης ακροδεξιάς, το κάλεσμα που συμβολίζει η θέση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ