Mήνυμα Δένδια σε Χαφτάρ λίγο πριν από τη Διάσκεψη του Βερολίνου
Με μια σειρά από φωτογραφίες, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σχολίασε την επίσκεψη του επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατάρχη, Χαλίφα Χαφτάρ, στην Αθήνα, στέλνοντας, παράλληλα, μήνυμα για τις θέσεις της Ελλάδας εν όψει της Διάσκεψης που διεξάγεται την Κυριακή στο Βερολίνο, για την ειρήνευση στην Λιβύη.
«Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Στρατάρχη Χάφταρ με την ενθάρρυνση να επιτύχει την κατάπαυση του πυρός στην Λιβύη,την αποκατάσταση της ασφάλειας στη χώρα, την απομάκρυνση των μισθοφόρων και την αναγνώριση της ακυρότητας των παράνομων μνημονίων ανάμεσα στην Τουρκία και στην κυβέρνηση Σάρατζ», έγραψε ο κ. Δένδιας, σε ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook.
Η ανάρτηση του Έλληνα ΥΠΕΞ ήρθε στον απόηχο της επίσκεψη του Χαφτάρ στην Αθήνα, όπου είχε επαφές με τον ίδιο όσο και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα δεν συμμετέχει στη Διάσκεψη του Βερολίνου, γεγονός που αποτυπώθηκε ως δυσαρέσκεια κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.
Τα αμερικάνικα deals που «ξεκλειδώνουν» τον Κάθετο Διάδρομο
12:26
Από το YouTube στη μεγάλη οθόνη: Το «Backrooms» της A24 αποκαλύπτει το πρώτο του «φρικτό» trailer
12:23
Ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο πρόγραμμα
12:12
Στα χέρια των αρχών οδηγός ταξί για υπερβολικό κόμιστρο: Είχε βάλει διπλή ταρίφα 56 φορές
12:09