Στο Συμβούλιο των ΥΠΕΞ ο Δένδιας στον απόηχο της Διάσκεψης για τη Λιβύη
Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.
Το Συμβούλιο αναμένεται να επικεντρωθεί στις εξελίξεις στη Λιβύη, καθώς και στην κατάσταση στην περιοχή του Σαχέλ, στη Βολιβία και στη Βενεζουέλα.
Υπενθυμίζεται ότι πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει απειλήσει με βέτο σε οποιαδήποτε απόφαση θα αφορά στη Λιβυή και θα έχει ληφθεί στη Διάσκεψη του Βερολίνου, εάν προηγουμένως δεν αποσυρθεί το παράνομο μνημόνιο της Τουρκίας με την κυβέρνηση της Τρίπολης για την ΑΟΖ.
Κατά τη διάρκεια άτυπου γεύματος, οι υπουργοί Εξωτερικών θα συζητήσουν για την Ειρηνευτική Διαδικασία στη Μέση Ανατολή και τις πρόσφατες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.
Κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες, ο Νίκος Δένδιας θα παρακαθήσει και στο πρόγευμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Η Paramount δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την εξαγορά της Warner Bros - Η νέα προσφορά
11:30
ΔΥΠΑ: Nέα εργαστήρια συμβουλευτικής τον Μάρτιο - Άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας
11:27
Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο 47χρονος που είχε αποδράσει από το Ιπποκράτειο
11:21
Βίντεο καταγράφει οδηγό λεωφορείου να τρώει στο τιμόνι - Τέθηκε σε διαθεσιμότητα
11:17