Συνάντηση Μητσοτάκη με μέλη της αρμενικής κοινότητας στην Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Μητροπολίτη Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος κύριο Κεγάμ Χατσεριάν, τον πρόεδρο Παύλο Τσολακιάν, και μέλη του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Ελλάδος.
Στη διάρκεια της συνάντησης υπογραμμίστηκαν οι μακραίωνοι και ιστορικοί δεσμοί μεταξύ Ελλήνων και Αρμενίων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήρε τη συνεισφορά και τη γόνιμη παρουσία της αρμενικής κοινότητας στην Ελλάδα και επιβεβαίωσε το αμείωτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη διατήρηση της πολιτιστικής της ταυτότητας.
«Είστε ο πρώτος Πρωθυπουργός μετά από 125 χρόνια που δέχεται την αρμενική κοινότητα επισήμως στο γραφείο του» ανέφερε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εθνικού Κεντρικού Συμβουλίου της Αρμενικής Κοινότητας Παύλος Τσολακιάν.
Ελεύθεροι ο εργολάβος και ο μηχανικός για τον θάνατο της 43χρονης μητέρας στην Κόρινθο
12:51
Η McLaren F1 007 θεωρείται και είναι μοναδική!
12:38
Χαρδαλιάς για Παιδικό Πανεπιστήμιο: Αποδεικνύει ότι η εκπαίδευση δεν σταματά στο σχολείο
12:33
Liveblοg: Για 48 ώρες κρυβόταν στα βουνά ο Αμερικανός πιλότος - Νέα ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό
12:33