Τσίπρας: Η κυβέρνηση της ΝΔ ενθαρρύνει την εργοδοτική αυθαιρεσία
Για ανοχή στην εργοδοτική αυθαιρεσία κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά από συνάντηση που είχε στα γραφεία του κόμματος, με το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων της εταιρείας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας.
«Η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ έχει δώσει ένα γενικευμένο σήμα αυθαιρεσίας στην αγορά εργασίας. Σχέδια ακραίας αυθαιρεσίας που επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανακόπτονταν χάρη στις πολιτικές παρεμβάσεις, σήμερα, όχι απλώς νομιμοποιούνται, αλλά ενθαρρύνονται», αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας.
«Μεγάλες επιχειρήσεις, όπως οι τράπεζες, ο ΟΤΕ και τα Λιπάσματα Καβάλας προχωρούν σε απολύσεις, σε μειώσεις μισθών, σε ελαστικοποίηση της εργασίας και σε αναθέσεις σε εργολάβους», σημειώνει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων που βάλλονται από την ακραία εργοδοτική αυθαιρεσία», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.
Βελτιωμένη εικόνα της φωτιάς στη Βοιωτία- Παραμένουν στο μέτωπο της Σαλαμίνας πυροσβεστικές δυνάμεις
08:09
Τραγωδία στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 13 βρέφη νεκρά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο
08:07
700 χρόνια μετά, ένα διαλυμένο κρανίο αποκαλύπτει το θύμα μιας μεσαιωνικής πολιορκίας
08:02
Τραγωδία στο Κορωπί: Νεκρός 27χρονος σε τροχαίο δυστύχημα - Συνελήφθη 34χρονη οδηγός ΙΧ
07:52