Επίσκεψη Κικίλια στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς για τον Τρύφωνα Αλεξιάδη
Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται από το απόγευμα της Τρίτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, επισκέφθηκε στις 11 το βράδυ ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας συνοδευόμενος από τον διοικητή του Νοσοκομείου, Λευτέρη Μπούλια, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του κ. Αλεξιάδη
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αλεξιάδης, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική.
Νωρίτερα, ο κ. Αλεξιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook ενημερώσε ότι είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές.
Εκρήξεις σε Μπαχρέιν και Αμπού Ντάμπι - Η Τεχεράνη κάνει λόγο για αντίποινα
17:57
Ιράν: «Κάθε αμερικανικό πλοίο που θα εισέλθει στον Κόλπο θα βρεθεί στον πάτο της θάλασσας»
17:46
Ντουμπάι: Καθυστέρηση σε πτήση επαναπατρισμού πάνω από 500 Ελλήνων - Ενδεχόμενο αναβολής (vid)
17:35
Ο Αραγτσί κατήγγειλε επίθεση των ΗΠΑ σε μονάδα αφαλάτωσης νερού - Πλήγμα στις υποδομές του Ιράν
17:23