ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος: «Στην κυρία Ράικου αρέσει να αυτογελοιοποιείται»

Παπαγγελόπουλος: «Στην κυρία Ράικου αρέσει να αυτογελοιοποιείται»
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Με αφορμή την κατάθεση της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε δήλωσή του, αναφέρει ότι «στην κα Ράικου αρέσει να αυτογελοιοποιείται».

Συγκεκριμένα, η δήλωση του κ. Παπαγελόπουλου έχει ως εξής:

«Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά «μούγκα στη στρούγκα».

Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κα Ράικου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».

Σημειώνεται ότι η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς συνέχισε το σφυροκόπημά της εναντίον του κ. Παπαγγελόπουλου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, σχετικά με τυχόν αδικήματα που έχουν τελεστεί από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, στην υπόθεση Novartis.

Η κ. Ράϊκου σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε πως ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης «ήθελε να καταλύσει τη δημοκρατία» και πως «υπάρχουν κι άλλοι δικαστικοί λειτουργοί που πιέζονταν από τον κ. Παπαγγελόπουλου», ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της πως φοβόταν για τα παιδιά της.

Είναι χαρακτηριστικές οι απαντήσεις της, στην τρίτη κατά σειρά κατάθεσή της στην Επιτροπή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ