Τηλεφωνική επικοινωνία Παναγιωτόπουλου – Ακάρ
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Τούρκος ομόλογός του Χουλουσί Ακάρ, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επί τάπητος ετέθησαν θέματα Άμυνας, η επικείμενη σύνοδος του ΝΑΤΟ αλλά και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.
Η τηλεφωνική επικοινωνία επιβεβαιώνεται και μέσω ανακοίνωσης του τουρκικού υπουργείου Άμυνας ενώ παράλληλα τονίζεται ότι οι δύο υπουργοί συζήτησαν «θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στην ασφάλεια και στην άμυνα».
Κατά τη συνομιλία, συνεχίζει η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου, έγινε ανταλλαγή απόψεων εν όψει της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στις 12 και 13 Φεβρουαρίου, και της συνάντησης που θα γίνει στην Ελλάδα, από 17 έως 21 Φεβρουαρίου, για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (5/12) κλήρωσης
21:37