ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς για Σχέδιο Γιούνκερ: Η προπαγάνδα της ΝΔ κατέρρευσε

Παππάς για Σχέδιο Γιούνκερ: Η προπαγάνδα της ΝΔ κατέρρευσε
INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση εμφανίστηκε την Παρασκευή ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κάνοντας αναφορά στα όσα δήλωσε στην εκδήλωση του ΕΒΕΑ ο επίτροπος Οικονομίας της Ε.Ε., Πάολο Τζεντιλόνι, για την αξιοποίηση του Σχεδίου Γιούνκερ από ελληνικής πλευράς.

«Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι, μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΒΕΑ, επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα είναι πρώτη μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. στην αξιοποίηση του Σχεδίου Γιούνκερ. Η προπαγάνδα της ΝΔ κατέρρευσε», δήλωσε ο κ. Παππάς.

«Η καταστροφολογία των τελευταίων μηνών δεν μπορεί να αποτελεί προκάλυμμα της ανυπαρξίας έργου», πρόσθεσε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Τζεντιλόνι είχε αναφερθεί στο Σχέδιο Γιούνκερ, ως κεντρικός ομιλητής στη δημόσια συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕΑ, την Παρασκευή.

«Στη βάση του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού μηχανισμού είναι το investEU, το διάδοχο σχήμα του Σχεδίου Γιούνκερ από το οποίο η Ελλάδα επωφελήθηκε ιδιαίτερα, με 12 δισ. επενδύσεων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζεντιλόνι.

Τζεντιλόνι στο ΕΒΕΑ: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει «πράσινος πρωταθλητής»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ