Κυβερνητικές πηγές κατά ΣΥΡΙΖΑ: Είναι λυπηρό ένα κόμμα να γίνεται πλασιέ συμφερόντων
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν το απόγευμα της Κυριακής κυβερνητικοί κύκλοι κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εξελίξεις στην Προανακριτική Επιτροπή, κάνοντας λόγο για «πλασιέ συμφερόντων εταιρειών» που συνεργάζονται «με σεσημασμένα δημοσιογραφικά “πιστόλια”».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να στηρίξει τον γνωστό κ. Βαξεβάνη και το έντυπό του σε συνέχεια των συγκλονιστικών αποκαλύψεων στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής που τον κατονομάζουν ως βασικό γρανάζι του παραδικαστικού/παρακρατικού κυκλώματος. Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξοφλήσει γραμμάτια και είναι πραγματικά λυπηρό ένα κόμμα να γίνεται πλασιέ συμφερόντων εταιριών σε συνεργασία με σεσημασμένα δημοσιογραφικά ‘πιστόλια'», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Και προσθέτουν: «Για την ουσία της υπόθεσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υποκρίνεται ότι ερωτά. Γιατί όλα όσα υποτίθεται ότι αγνοεί, έχουν απαντηθεί αναλυτικά προ ημερών.
Και σήμερα επανήλθε με τις απαντήσεις το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μήπως και ενημερωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ - έστω και ετεροχρονισμένα».
Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τις νέες ταυτότητες
SPONSORED
Άγρια επίθεση με μαχαίρι στο Μπέλφαστ: Συνελήφθη 30χρονος - Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα
21:40
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων το βράδυ της Τρίτης στην Αττική Όδο
21:31
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 35 εκατομμύρια ευρώ
21:31
Φωτιά σε βραχονησίδα έξω από τον Πειραιά: Την άναψαν βεγγαλικά, την πρόλαβε θερμικό drone
21:20