Η Τουλουπάκη ζητά με επιστολή της στη Βουλή να μην καταθέσει ως ύποπτη
Κατάφωρη παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας συνιστά για την Ελένη Τουλουπάκη ενδεχόμενη κλήτευση της ως «ύποπτη» για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ιωάννη Μπούγα, η Εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς επικαλούμενη από δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου το αίτημα του Κινήματος Αλλαγής να κληθεί να καταθέσει ως «ύποπτη», αναφέρει ότι «ενέργειες όπως η προαναφερόμενη, συνιστούν ευθεία παρέμβαση απο συγκεκριμένα μέλη της Επιτροπής που υπέβαλλαν το ανωτέρω αίτημα στη δικαστική έρευνα που διενεργούν οι αρμόδιοι κ.κ. Αντιεισαγγελείς του Αρείου Πάγου».
Να σημειωθεί, ότι η Επιτροπή δεν έχει λάβει απόφαση επί της αιτήματος του Κινήματος Αλλαγής κι ότι η ΝΔ εξέφρασε τη διαφωνία της, υπογραμμίζοντας ότι «η Επιτροπή δεν νομιμοποιείται να αποδώσει κατηγορίες».

Τα «όπλα» των ενοικιαστών όταν οι ιδιοκτήτες ζητούν αύξηση ενοικίου
01:00
Επίδομα γέννησης: Ποιοι δήμοι παρέχουν από 1.000 έως 15.000 ευρώ
00:30
Περισσότερα από 100 σπίτια καταστράφηκαν εξαιτίας πυρκαγιάς στη Νορβηγία
23:59
Βενετία: Αντιδράσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας φέρνει η άφιξη του Αμερικανού πρέσβη Φερτίτα
23:47