Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IMTM 2020 ο Χάρης Θεοχάρης
Στο Ισραήλ θα βρίσκεται από την Τρίτη ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της 26η Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market - Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού), η οποία πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ.
Με δεδομένο ότι οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα και ταξιδεύουν συχνά στη χώρα, χάρη στην εγγύτητα και στις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα, ο υπουργός Τουρισμού θα έχει σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού, στοχεύοντας στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών από το Ισραήλ και στις ακόμα καλύτερες σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών.
Ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί και την Ιερουσαλήμ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ', ενώ θα καταθέσει στεφάνι στον μνημειακό χώρο του Ολοκαυτώματος, Yad Vasem.
Τέλος, ο υπουργός Τουρισμού θα επισκεφτεί το Πάρκο Καινοτομίας «High-Tech Park Bayside Negev», ένα πάρκο-ορόσημο για την καινοτομία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ισραηλιτικά ειδησεογραφικά ΜΜΕ.
Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους- Προστατεύονται οι εργαζόμενοι (vid)
12:44
Εξηγήσεις ζητά η Μόσχα από το Τελ Αβίβ για τον τραυματισμό Ρώσων δημοσιογράφων στο Λίβανο (vids)
12:40
Το τρέιλερ του «Spider-Man: Brand New Day» το δημοφιλέστερο όλων των εποχών με 718,6 εκατ. προβολές (vid)
12:30
Χριστοδουλίδης στο Bloomberg: «Πρέπει να συζητηθεί το ζήτημα των βρετανικών βάσεων στην Κύπρο»
12:26