Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αξιολογεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 12:30,στο Μέγαρο Μαξίμου, με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο πλαίσιο της αξιολόγησης των υπουργείων που έχει ξεκινήσει.
Στο πλαίσιο της αξιολόγησης του πρώτου εξαμήνου, ο πρωθυπουργός είχε την περασμένη εβδομάδα συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών ενώ θα ακολουθήσουν τα υπουργεία Υποδομών και Πολιτισμού.
Στις 16:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.
Στις 17:00, ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Ζουράμπ Πολολικασβίλι.
Στις 18:30 τέλος, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην Τελετή Βράβευσης του 4ου Διαγωνισμού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards» που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής.
SPONSORED
Το συλλεκτικό Nuvolari των 1.001 ίππων είναι το νέο supercar της Audi
12:26
Φάμμελος στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε δίπλα στο νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα
12:15
Σενάριο μετακίνησης Μαρινάκη στη θέση Κυρανάκη: Δευτέρα οι αποφάσεις, Πέμπτη οι ανακοινώσεις
12:03
Συλλήψεις σε Έβρο και Ροδόπη για παράνομη διακίνηση μεταναστών
11:54