ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαγγελόπουλος: Σκευωρία σε βάρος μου η Προανακριτική Επιτροπή

Παπαγγελόπουλος: Σκευωρία σε βάρος μου η Προανακριτική Επιτροπή
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για σκευωρία σε βάρος του και τόνισε πως τον στηρίζει ο ελληνικός λαός και ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Έχω τη στήριξη του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού. Έχω τη στήριξη των παλιών συναδέλφων μου. Και έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για σκευωρία σε βάρος του και επέμεινε στην θέση που είχε διατυπώσει ότι η Novartis αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους.

Ο ίδιος μίλησε για «βρώμικο και ολοκληρωτικό πόλεμο» εναντίον του από «διεφθαρμένους, διαπλεκόμενους και επίορκους».

Τόνισε μάλιστα πως οι τέσσερις εισαγγελείς, Ράικου, Τσατάνη, Αγγελής και Αθανασίου «λένε ψέματα» και τον στοχοποιούν γιατί: «Και οι τέσσερις είναι πικραμένοι. Κάτι θέλανε και δεν το πήρανε».

Υποστήριξε μάλιστα πως αν κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον τους «θα πάνε φυλακή».

Σε ότι αφορά τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι πρέπει να καταθέσουν τηρώντας το νόμο (σσ. αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, σε άλλο χώρο).

Κατηγόρησε μάλιστα κύκλους της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «συνιστώσα της παράνοιας και της διαφθοράς», οι οποίοι προσπαθούν να «τρομοκρατήσουν και εκφοβίσουν» τους προστατευόμενους μάρτυρες.

«Ο Τσίπρας υπερασπίστηκε τη νομιμότητα» συμπλήρωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ