ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή πρόσκληση Γεωργιάδη στο Ποτάμι για συνεργασία με τη ΝΔ

Ανοιχτή πρόσκληση Γεωργιάδη στο Ποτάμι για συνεργασία με τη ΝΔ
EUROKINISSI

Δημόσια πρόσκληση στα στελέχη του Ποταμιού να συμπράξουν με τη ΝΔ, απευθύνει ο Άδωνις Γεωργιάδης με συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει οτι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν σε κλίμα σκληρής πόλωσης με τα μικρά κομματα να κινδυνεύουν να συντριβούν.

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να σκεφτεί ενόψει του συνεδρίου του σοβαρά ως αντικείμενο συζήτησης για το πώς όλες μαζί «οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της χώρας θα συνεργαστούμε για να κερδίσουμε τον λαϊκισμό» των κ. Τσίπρα και Καμμένου.

«Πιστεύω λοιπόν ότι στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που θα δώσει αυτή τη μάχη κατά των λαικιστών της σημερινής κυβέρνησης, οι άνθρωποι του Ποταμιού έχουν σίγουρα θέση», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος απορρίπτει το ενδεχόμενο σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης σε περίπτωση που η κυβέρνηση χάσει τη δεδηλωμένη και θεωρεί προτιμότερο η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές. Διευκρινίζει, πάντως, ότι η ΝΔ δεν ζητεί προσφυγή στις κάλπες αλλά προσθέτει ότι «δεν θα δώσουμε άλλοθι σε καταστροφικές επιλογές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ