ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγκούσης: Είναι αυτός ο αστυνομικός που σήκωσε όπλο στην ΑΣΟΕΕ;

Ραγκούσης: Είναι αυτός ο αστυνομικός που σήκωσε όπλο στην ΑΣΟΕΕ;
INTIME NEWS / ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Κριτική εναντίον της κυβέρνησης άσκησε την Τρίτη ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, ρωτά το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εάν το πρόσωπο που εμφανίζεται σε συνημμένη φωτογραφία είναι ο αστυνομικός που σήκωσε όπλο εναντίον φοιτητών το απόγευμα της Δευτέρας, στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ.

«Πριν από οποιαδήποτε επόμενη τοποθέτησή μας αλλά και πριν υποχρεωθούμε πάλι να καταθέσουμε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, απαιτούμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., να απαντήσουν άμεσα, όπως έχουν υποχρέωση σε δύο ερωτήματα», τονίζει στην ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Ραγκούσης αναφορικά με τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του, δημοσιεύει φωτογραφία και ρωτά εάν ο συγκεκριμένος, «είναι ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Μεσημβρινές ώρες (στις 24 Φεβρουαρίου 2020) μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο».

Επιπλέον, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά την κυβέρνηση και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. «πότε ακριβώς προσλήφθηκε ο συγκεκριμένος αστυνομικός;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ