Καμμένος: Υποχρέωση του κράτους η κατασκευή hot spots
Η κατασκευή των hot spots δεν πρόκειται να σταματήσει, καθώς πρέπει να είναι έτοιμα ως τις 15 Φεβρουαρίου, όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος το μεσημέρι της Δευτέρας.
Κατά τη διάρκεια δηλώσεων που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το υπουργείο δεν έχει λόγο για το που θα γίνουν τα hot spots ή τα relocation centers.
Παραχώρησε απλά τους χώρους που του ζητήθηκαν. Πρόκειται για μια υποχρέωση του ελληνικού κράτους την οποία αναλάβαμε να εκπληρώσουμε».
O κ. Καμμένος ανέφερε ότι αλλάζει η τοποθεσία που θα γίνει hot spot στην Κω, ενώ παράλληλα άφησε σαφείς αιχμές κατά του δημάρχου αλλά και φορεών του νησιού, λέγοντας ότι υπό την καθοδήγησή του "κάποια συμφέροντα" οργάνωναν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τους δημάρχους του Δέλτα και του Ωραιοκάστρου, δήμων που αντιδρούν στο ενδεχόμενο κατασκευής κέντρου μετεγκατάστασης στα Διαβατά, τόνισε ότι «αυτό που τους ξεκαθάρισα είναι ότι αν υπάρχει άλλος χώρος, είμαστε διατεθειμένοι να το μεταφέρουμε. Δεν γίνεται όμως να διακοπούν οι εργασίες καθώς τα κέντρα θα πρέπει να είναι έτοιμα έως τις 15 Φεβρουαρίου».
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27
Τα έκτακτα μέτρα λόγω ψύχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν αίθουσες για τους αστέγους
08:24
ΗΠΑ: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος που έκανε πορεία υπέρ του Ιράν - Δείτε βίντεο
08:19