ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγει λογαριασμό του Μητρόπουλου στο εξωτερικό η επιτροπή πόθεν έσχες

Ανοίγει λογαριασμό του Μητρόπουλου στο εξωτερικό η επιτροπή πόθεν έσχες

Το άνοιγμα του τραπεζικού λογαριασμού που διαθέτει σε πιστωτικό ίδρυμα του εξωτερικού ο Αλέξης Μητρόπουλος αποφάσισε η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής μετά τις ανεπαρκείς εξηγήσεις που φέρεται να έδωσε ο ίδιος ο πρώην βουλευτήςτου ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή ζήτησε από τον πρώην βουλευτή στοιχεία για την κίνηση του λογαριασμού του μετά από σχετικό αίτημα του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση. Ο Αλέξης Μητρόπουλος, λένε οι ίδιες πηγές, απάντησε

μόνον για το ποσό που διαθέτει, χωρίς να προσκομίσει περαιτέρω στοιχεία. Το ερώτημα θεωρείται αναπάντητο και αποφασίστηκε να ζητηθεί η κίνηση του συγκεκριμένου λογαριασμού.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη, να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκε επανειλημμένως να προσκομίσει στοιχεία, δεν το έπραξε.

Επίσης, ελέγχεται ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος φέρεται να μην έχει υποβάλλει για περίπου οκτώ χρόνια δήλωση πόθεν έσχες. Η επιτροπή θα στείλει επιστολή στον κ. Ψυχάρη με την οποία θα τον καλεί να προσκομίσει τα σχετικά αποδεικτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ