ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: Περιμένουμε τους αγρότες να συζητήσουμε και όχι να καταλάβουν το Σύνταγμα με τρακτέρ

Κατρούγκαλος: Περιμένουμε τους αγρότες να συζητήσουμε και όχι να καταλάβουν το Σύνταγμα με τρακτέρ
EUROKINISSI

Απέφυγε ο Γιώργος Κατρούγκαλος να πάρει θέση για την επίθεση που εξαπέλυσε στους αγρότες που ετοιμάζονται να κατέβουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης.

Αν και προκλήθηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του για το πρόγραμμα «Ήλιος», ο Γιώργος Κατρούγκαλος απέφυγε να πει το παραμικρό και περιορίστηκε να δηλώσει ότι οι αγρότες είναι στους δρόμους για τα πέντε χρόνια μαυρίλας των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων.

«Οι αγρότες στη μεγάλη τους πλειονότητα βρίσκονται στους δρόμους ακριβώς γιατί δεν αντέχουν πέντε χρόνια μαυρίλας μνημονιακών πολιτικών», είπε και πρόσθεσε πως κάποιοι λίγοι δεν έχουν στο μυαλό τους τον διάλογο, αλλά την τεχνητή όξυνση. «Τους περιμένουμε να συζητήσουμε και όχι να καταλάβουν το Σύνταγμα με τρακτέρ», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, χαρακτηρίζοντας τους αγρότες ελπίδα για τον τόπο.

Την παραίτηση του Ανδρέα Νεφελούδη που παρομοίασε –όπως είπε- με επαναστατικό στρατό τους αγρότες και με τανκς τα τρακτέρ τους, ζήτησε ο Γιάννης Βρούτσης.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση στους αγρότες από τον Νεφελούδη με αφορμή την κάθοδο στην Αθήνα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ