ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

"Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΝΔ που έστησε, υπηρέτησε το πελατειακό κράτος και την κατασπατάληση δημόσιων πόρων", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τους μετακλητούς υπαλλήλους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει για άλλη μια φορά ότι οι μετακλητοί υπάλληλοι, οι επιστημονικοί συνεργάτες και οι αποσπασμένοι υπάλληλοι είναι απαραίτητοι για την εύρυθμη λειτουργία όλων των εργασιών που πρέπει να υποστηριχθούν από το Κοινοβούλιο.

“Επειδή ενίοτε μπερδεύεται η είδηση με την πληροφορία και την παραπληροφόρηση, εκτιμούμε ότι έχει αξία η κοινή γνώμη και οι πολίτες να γνωρίζουν ότι για τη στήριξη της δουλειάς της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που αριθμεί 144 βουλευτές, απασχολούνται 8 μετακλητοί υπάλληλοι και 9 ιδιωτικού δικαίου - μόνιμοι υπάλληλοι της Βουλής, σύνολο 17.

Για την στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που αριθμεί 75 βουλευτές απασχολούνται 12 μετακλητοί και 23 μόνιμοι υπάλληλοι Βουλής, 15 Ιδιωτικού δικαίου και 3 αποσπασμένοι, σύνολο 53”, αναφέρεται.

“Αν η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση χρειάζεται 53 υπαλλήλους πόσους άραγε θα χρειαζόταν ως κυβέρνηση;”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ