ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετακομίζει η ΝΔ από τη Συγγρού στην Πειραιώς , ανακοίνωσε ο Κυρ, Μητσοτάκης

Μετακομίζει η ΝΔ από τη Συγγρού στην Πειραιώς , ανακοίνωσε ο Κυρ, Μητσοτάκης
CNN Greece

Η ΝΔ μετακομίζει από τη Συγγρού στην Πειραιώς.

Οι υπογραφές για το νέο κτίριο όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ».

nd2

Πηγή:CNN Greece

Πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν ότι το νέο κτίριο όπου θα στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, είναι ένα βιοτεχνικό κτίριο.

Προσθέτουν επίσης ότι με αυτή την επιλογή ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί τη δέσμευσή του για μετακίνηση σε ένα φθηνότερο κτίριο σε υποβαθμισμένη περιοχή.

Τα νέα γραφεία της ΝΔ θα είναι στην οδό Πειραιώς 62 και η μετακόμιση υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα αφού προηγηθούν απαραίτητες εργασίες. Προφανώς θα γίνει αφαίρεση του λογότυπου της εταιρίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό που ακριβώς θα στεγαστεί το γραφείο του προέδρου και οι υπόλοιπες υπηρεσίες του κόμματος.

nd3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ