ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: #Μένουμε_σπίτι και από τον Αλέξη Τσίπρα

Κορωνοϊός: #Μένουμε_σπίτι και από τον Αλέξη Τσίπρα
ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME

Και ο Αλέξης Τσίπρας προτρέπει τους Έλληνες να μείνουν στο σπίτι για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να γράφει σε κοινωνικά δίκτυα ότι «δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες».

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο.Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας, και συνεχίζει:

«Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype... Και το κυριότερο αξιοποιούμε το χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους. #μενουμε_σπιτι #μενουμεσπιτι #μενουμεστοσπιτι #StayHome».

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύει την ανάρτηση του με δυο φωτογραφίες από την οικία του, μία όπου περνάει χρόνο με τον γιο του και μία όπου εργάζεται.

https://www.instagram.com/p/B9wQAjwJvBU

ΔΗΜΟΦΙΛΗ