ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα τρεις βουλευτές της ΝΔ - Στο νοσοκομείο παραμένει ο Κέλλας

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα τρεις βουλευτές της ΝΔ - Στο νοσοκομείο παραμένει ο Κέλλας

Στην αναμονή έχει τεθεί η κοινοβουλευτική εκπροσώπιση της Θεσσαλίας λόγω του κορωνοϊού, καθώς τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται σε καραντίνα. 

Αρχικά ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είναι και ο μόνος Έλληνας βουλευτής που έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο Χρήστος Κέλλας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την περασμένη Κυριακή σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Οι επαφές, όμως, που είχε ο κ. Κέλλας, πριν διαπιστωθεί ότι έχει προσβληθεί από τον ιό έχουν ήδη οδηγήσει σε κατ’ οίκον περιορισμό – για καθαρά προληπτικούς λόγους – δύο ακόμη «γαλάζιους».

Πρόκειται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο, ο οποίος είχε συναντήσει τον Λαρισαίο στη Βουλή και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτή Τρικάλων Κώστα Σκρέκα, καθώς είχε συνεργασία με τον Χρήστο Κέλλα στο Υπουργείo.

επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονταν την Τετάρτη στα 387 καθώς καταγράφηκαν 35 νέα κρούσματα. Τα 60 από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφορούν πιθανή εγχώρια μετάδοση.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 70 ασθενείς, οι 11 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Όλοι λαμβάνουν αντιική θεραπεία. Παράλληλα, 14 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ