ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Αντικοινωνική συμπεριφορά όσων πάνε στην επαρχία

Πέτσας: Αντικοινωνική συμπεριφορά όσων πάνε στην επαρχία
ΙΝΤΙΜΕ

Αυστηρά μηνύματα σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα της κυβέρνησης έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας με αφορμή τις ουρές των διοδίων που παρατηρήθηκαν σήμερα, Παρασκευή. 

«Η επιλογή συμπολιτών μας να μετακινηθούν στην επαρχία, ειδικά μετά από τις συστάσεις μας να μην το πράξουν, συνιστά αντικοινωνική συμπεριφορά. Θέτει σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους, αφού θα βρίσκονται σε απομακρυσμένα μέρη στα οποία δεν θα υπάρχει η ίδια ευκολία περίθαλψης σε περίπτωση που νοσήσουν, όσο και τους συμπολίτες μας που ζουν σε αυτά τα μέρη», δήλωσε ο κυβερνητικος εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Και πρόσθεσε:

«Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως μπορεί να έχουμε μολυνθεί με τον ιό ακόμα κι αν δεν εμφανίζουμε συμπτώματα. Και στο μεταξύ να διασπείρουμε τον ιό σε κοινότητες σε όλη την Ελλάδα. Όποιος έχει επιλέξει να καταφύγει στο χωριό του, πρέπει να συμπεριφερθεί σαν να έχει ήδη τον ιό - να αποφύγει κάθε επαφή και να μείνει στο σπίτι του πάση θυσία».

Χαρδαλιάς: Ξέρουμε ποια αυτοκίνητα περνούν τα διόδια

Με τη σειρά του ο Nίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε σε όλους τους τόνους πως «δεν πρέπει να κυκλοφορούμε».

«Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την κοινωνική μας ευθύνη. Μένουμε στο σπίτι. Κάποιοι συμπολίτες δεν το τηρούν και θεωρούν ότι είναι ώρα εκδρομής», τόνισε.

Έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τους πολίτες που σχημάτισαν ουρές στα διόδια, λέγοντας πως:

«Η Πολιτεία γνωρίζει ποια αυτοκίνητα περνούν τα διόδια».

«Ας είναι ξεκάθαρο. Από εμάς εξαρτάται αν τελικά η κυβέρνηση χρειαστεί να πάρει πιο δραστικά μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ