Παπαγγελόπουλος για δάνεια ιδιοκτητών ΜΜΕ
Καμία καθυστέρηση δεν παρατηρείται στην έρευνα για τα δάνεια των ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης, διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά ισχυροί και επώνυμοι παράγοντες πληρώνουν οφειλές τους.
«Ο έλεγχος συνεχίζεται και οι έρευνες που καρκινοβατούσαν, προχωρούν γρήγορα», ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα Διαφθοράς και επεσήμανε πως η εποχή της ατιμωρησίας έχει τελειώσει.
«Είναι απαίτηση όχι μόνον της κυβέρνησης αλλά κι όλων των υγιών δυνάμεων και κυρίως λαού μας και είναι ιστορική νομοτέλεια, ότι την ύβρη την διαδέχεται η Νέμεσις για να ακολουθήσει κάθαρση, ό,τι οδήγησε την χώρα εδώ θα αποκαλυφθεί και θα αποδοθούν ευθύνες», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Το απόγευμα συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με την νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης, ο αριθμός ορίζεται σε τέσσερις άδειες για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (HD).
.
Σαμοθράκη: 15χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι στη Γριά Βάθρα - Κάλεσε η ίδια το 112
17:42
Μήνυμα 112 για πυρκαγιά στην Κρήνη της Λάρισας - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
17:33
ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα για την αργία του Δεκαπενταύγουστου
17:29
Πυκνώνει το μυστήριο με τον Χαμενεΐ: Ο Πεζεσκιάν τον συνάντησε χωρίς να τον δει, μόνο τον άκουγε
17:20