Παπαγγελόπουλος για δάνεια ιδιοκτητών ΜΜΕ
Καμία καθυστέρηση δεν παρατηρείται στην έρευνα για τα δάνεια των ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης, διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά ισχυροί και επώνυμοι παράγοντες πληρώνουν οφειλές τους.
«Ο έλεγχος συνεχίζεται και οι έρευνες που καρκινοβατούσαν, προχωρούν γρήγορα», ανέφερε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα Διαφθοράς και επεσήμανε πως η εποχή της ατιμωρησίας έχει τελειώσει.
«Είναι απαίτηση όχι μόνον της κυβέρνησης αλλά κι όλων των υγιών δυνάμεων και κυρίως λαού μας και είναι ιστορική νομοτέλεια, ότι την ύβρη την διαδέχεται η Νέμεσις για να ακολουθήσει κάθαρση, ό,τι οδήγησε την χώρα εδώ θα αποκαλυφθεί και θα αποδοθούν ευθύνες», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Το απόγευμα συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με την νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης, ο αριθμός ορίζεται σε τέσσερις άδειες για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (HD).
.
SPONSORED
Προειδοποίηση Κατάρ σε Ιράν για Ορμούζ: Μην το χρησιμοποιείτε ως «διαπραγματευτικό χαρτί»
21:05
Καλιφόρνια: Οδηγός έπεσε με αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς - Τρεις νεκροί και τραυματίες
20:57
Ιταλία: Σε προβλήματα «ψυχιατρικής φύσεως» αποδίδεται η επίθεση στη Μοντένα
20:46
Το σύνθημα Μητσοτάκη μετά το συνέδριο της ΝΔ: Πάμε μαζί για την Ελλάδα του 2030
20:35