ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχει ανοίξει ο δρόμος για διάλογο Τσίπρα - αγροτών λένε Αποστόλου - Κατρούγαλος

Έχει ανοίξει ο δρόμος για διάλογο Τσίπρα - αγροτών λένε Αποστόλου - Κατρούγαλος
eurokinissi /ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην εκτίμηση ότι οι αγρότες θα καθίσουν σύντομα στο τραπέζι του διαλόγου με τον πρωθυπουργό προέβησαν στη Βουλή Βαγγέλης Αποστόλου και Γιώργος Κατρούγκαλος.

Στο πλαίσιο συζήτησης επερώτησης βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το αγροτικό, τόσο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και ο υπουργός Εργασίας ανέφεραν ότι αυτό θα γίνει σύντομα, καθώς αυτά τα μηνύματα παίρνουν από τα διάφορα μπλόκα.

"Τους περιμένουμε από εβδομάδα να μιλήσουμε", είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ για συνάντηση που θα γίνει "σύντομα" μίλησε ο Βαγγέλης Αποστόλου. Όπως είπε μάλιστα, στο διάλογο που θα κάνει ο πρωθυπουργός με τους αγρότες θα απαντηθούν και θα λειανθούν πολλές επιπτώσεις στα ζητήματα που τίθενται ως προαπαιτούμενα για την αξιολόγηση.

Απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι φέρουν ακέραια την ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος. "Έρχεστε να ξεπλύνετε τα πάντα σε μια νύχτα, ξέρουμε απαιτήσεις της δύσκολης συμφωνίας", επέκρινε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Βαγγέλης Αποστόλου, τονίζοντας πως υπό τις παρούσες συνθήκες, κάθε άλλη λύση θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ